Barion Pixel

Hogyan indítsd a hetet vidámabban?

Viharos kávézás poszter

Ismerős az érzés, amikor hétfő reggel felkelsz, és legszívesebben visszafeküdnél? A kávé sem ízlik, a munkahelyre is alig vánszorogsz? Gondolom ismerős a kép, de nem kell, hogy ez így maradjon.

Reggel, akár kávézás közben szánj pár percet arra, hogy összegyűjtsd azokat a dolgokat, amiért az előző héten hálás voltál, vagy amiken mosolyogtál. Lehet ez egy apró dolog, mint egy finom kávé, egy kedves szó, vagy egy vicces illusztráció. Ha eleinte nehezen megy, ne csüggedj! Idővel egyre könnyebben fognak előjönni ezek az apró dolgok és egyre hosszabb lesz a listád.

Ha nem vagy a türelmes típus, akkor két dolgot tehetsz. Körbe veszed magad vidám dekorációkkal, majd rögtön felírod őket a listádra. Így nem felejtődnek el és nem csak a dekorációkra nézve segíthetnek, hogy ne ess bele a negatív spirálba, de a listáról is eszedbe jutnak. Instant apró örömforrásként.
Akár a munkahelyeden, akár otthon, tegyél ki olyan tárgyakat, amik mosolyt csalnak az arcodra. Lehet ez egy vicces bögre, egy inspiráló idézet, vagy egy vidám poszter.

Vidám kávézás poszter

A vidám dekorációk nem oldják meg a problémáidat, de abban segíthetnek, hogy könnyebben vedd az akadályokat.
Fontos, hogy teljesen rendben van, ha néha nem érzed jól magad, de minél tovább hagyod, hogy az érzés uralkodjon rajtad, annál nehezebb lesz vissza venned az irányítást. Hagyj teret a negatív érzelmeknek, de ne engedd, hogy uralkodjanak feletted!

Neked van tipped a hétfői rosszkedv ellen? Oszd meg kommentben

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Shopping Cart
Scroll to Top